Hakkımızda Haberler Takım Çevirmenlerimiz Vakıf Khan Academy (ABD) Erişilebilirlik Öğretmenler ve Veliler Gönüllüler Dünya Okulu S.S.S.
 

Khan Academy Türkçe Videoları ve Erişilebilirlik

Herkese, her yerde, dünya standartlarında, bedelsiz eğitim imkanı sağlamayı amaçlayan Khan Academy Türkçe, engelli kullanıcılar için de çözümler sunmak için çalışıyor.

Khan Academy Türkçe’nin tüm Türkçe seslendirilmiş videolarını seçmeli Türkçe altyazılar ile izleyebilirsiniz. Türkçe altyazıyı başlatmak için video ekranının sağ altında, sağdan üçüncü ikona tıklamanız ve açılacak menüden Türkçe (Turkish) seçeneğini işaretlemeniz gerekmektedir.


Türkçe Altyazılı İngilizce Videolar
Khan Academy Türkçe internet sitesinde henüz Türkçeleştirilmemiş olan İngilizce videoların ise bir kısmına Türkçe altyazılı olarak ulaşabilirsiniz. Bunun için ise Türkçe altyazısı olduğu belirtilen İngilizce videolarda, ekranın sol alt köşesindeki menüden Türkçe (Turkish) seçeneğini işaretlemeniz gerekmektedir.

 

İşitme engelli kullanıcılar için derslerinde altyazı seçeneği sunan Khan Academy Türkçe, görme engelli kullanıcılar için de cep telefonu ve mobil uygulama üzerinden ders videolarını sesli olarak dinleme hizmeti sunmak için çalışmalarına devam ediyor.

Khan Academy Türkçe ile herkese, her yerde, dünya standartlarında bedelsiz eğitim.

 

İşaretler :

  Türkçe Video
   ...  Türkçe Altyazılı İngilizce Video
  İşitme Engelliler için Türkçe Altyazılı Türkçe Video