1. Karbonhidratlara Giriş  TUR   
  2. Glikozun Moleküler Yapısı  TUR   
  3. Dehidrasyon Sentezi veya Yoğunlaşma Tepkimesi  TUR   
  4. Hidroliz  TUR   
  5. Fruktozun Molekül Yapısı  TUR   
  6. Lipitlere Giriş  TUR   
  7. Lipitlere Genel Bakış  TUR   
  8. Trigliseritlerin (Yağların) Molekül Yapısı  TUR   
  9. Doymuş Yağlar, Doymamış Yağlar ve Trans Yağlar  TUR   
  10. Proteinlere ve Amino Asitlere Giriş  TUR   
  11. Amino Asitler  TUR   
  12. Peptit Bağı Oluşumu  TUR   
  13. Protein Yapısına Genel Bakış  TUR   
  14. Proteinlerin Üçüncül Yapısı  TUR   
  15. Enzimler  TUR   
  16. Enzim Kofaktörleri ve Koenzimler  TUR   
  17. Enzimlere ve Katalize Giriş  TUR   
  18. Enzim Katalizinin İndüklenmiş Uyum Modeli  TUR   
  19. Enzimlerin Adlandırılması ve Sınıflandırılması  TUR   
  20. Enzim Kinetiğine Giriş  TUR   
  21. Allosterik Regülasyon ve Geribildirim (Feedback) Döngüsü  TUR   
  22. Hormonal Faaliyetin Hücre Düzeyinde İşleyişi  TUR   
  23. Hormon Türleri  TUR   
  24. Açlığın Hormonal Kontrolü  TUR   
  25. Vitaminler ve Minerallere Giriş  TUR   
  26. Kofaktörler, Koenzimler ve Vitaminler  TUR   
  27. Nükleik Asitlere ve Nükleotitlere Giriş  TUR   
  28. DNA  TUR   
  29. DNA Replikasyonu & RNA Transkripsiyonu ve Translasyonu  TUR   
  30. DNA’nın Moleküler Yapısı  TUR   
  31. DNA İplikçiklerinin Antiparalel Yapısı  TUR   
  32. RNA’nın Moleküler Yapısı  TUR   
  33. ATP: Adenozin Trifosfat  TUR   
  34. ATP’nin Hidroliz Mekanizması  TUR   
  35. ATP Hidroliz Mekanizması  TUR   
  36. Işığa Bağımlı Tepkimelere Genel Bakış  TUR   
  37. Işığa Bağımlı Tepkimelerdeki Etkenler  TUR   

Peptit Bağı Oluşumu

Geri

Peptit Bağı Oluşumu

Bu videoyu paylaşmak için: Yeni eklenen videoları takip etmek için:

Video açılmıyorsa buraya tıklayınız.

Sunucu seç:

ÖNCEKİ VİDEO KONU BAŞLIĞINA DÖN SONRAKİ VİDEO

Bu videoyu puanla

Sosyal Medyada Bizi Takip Edin: