Organik Bileşikler
- Karbonhidratlara Giriş TUR
- Glikozun Moleküler Yapısı TUR
- Dehidrasyon Sentezi veya Yoğunlaşma Tepkimesi TUR
- Hidroliz TUR
- Fruktozun Molekül Yapısı TUR
- Lipitlere Giriş TUR
- Lipitlere Genel Bakış TUR
- Trigliseritlerin (Yağların) Molekül Yapısı TUR
- Doymuş Yağlar, Doymamış Yağlar ve Trans Yağlar TUR
- Proteinlere ve Amino Asitlere Giriş TUR
- Amino Asitler TUR
- Peptit Bağı Oluşumu TUR
- Protein Yapısına Genel Bakış TUR
- Proteinlerin Üçüncül Yapısı TUR
- Enzimler TUR
- Enzim Kofaktörleri ve Koenzimler TUR
- Enzimlere ve Katalize Giriş TUR
- Enzim Katalizinin İndüklenmiş Uyum Modeli TUR
- Enzimlerin Adlandırılması ve Sınıflandırılması TUR
- Enzim Kinetiğine Giriş TUR
- Allosterik Regülasyon ve Geribildirim (Feedback) Döngüsü TUR
- Hormonal Faaliyetin Hücre Düzeyinde İşleyişi TUR
- Hormon Türleri TUR
-
Açlığın Hormonal Kontrolü TUR
- Vitaminler ve Minerallere Giriş TUR
- Kofaktörler, Koenzimler ve Vitaminler TUR
- Nükleik Asitlere ve Nükleotitlere Giriş TUR
- DNA TUR
- DNA Replikasyonu & RNA Transkripsiyonu ve Translasyonu TUR
- DNA’nın Moleküler Yapısı TUR
- DNA İplikçiklerinin Antiparalel Yapısı TUR
- RNA’nın Moleküler Yapısı TUR
-
ATP: Adenozin Trifosfat TUR
- ATP’nin Hidroliz Mekanizması TUR
-
ATP Hidroliz Mekanizması TUR
- Işığa Bağımlı Tepkimelere Genel Bakış TUR
- Işığa Bağımlı Tepkimelerdeki Etkenler TUR
DNA Replikasyonu & RNA Transkripsiyonu ve Translasyonu
Bu videoyu paylaşmak için: | Yeni eklenen videoları takip etmek için: |
Video açılmıyorsa buraya tıklayınız.
Sunucu seç:
Bu videoyu puanla