Aldehit ve Ketonlar

Aldehit ve Ketonlar

  • Organİk Kİmya

  • Topics
  • Kimyasal Yapı ve Bağlar

  • Rezonans ve Asit-Baz Kimyası

  • Alkanlar, Sikloalkanlar ve Fonksiyonel Gruplar

  • Stereokimya

  • Yer Değiştirme ve Ayrılma Tepkimeleri

  • Alkenler ve Alkinler

  • Alkoller, Eterler, Epoksiler ve Sülfürler

  • Konjuge Sistemler ve Perisiklik Reaksiyonlar

  • Aromatik Bileşikler

  • Aldehit ve Ketonlar

  • Karboksilik Asit ve Türevleri

  • Alfa Karbon Kimyası

  • Aminler

  • Spektroskopi

Aldehit ve Ketonlar

Aldehitler ve Ketonlar

  • Aldehitlere Giriş  TUR   
  • Ketonların Adlandırılması  TUR   
  • Aldehitlerin ve Ketonların Adlandırılması  TUR   
  • Aldehitlerin ve Ketonların Fiziksel Özellikleri  TUR   
  • Aldehitlerin ve Ketonların Kimyasal Reaktifliği  TUR   

Aldihit ve Keton Tepkimeleri

  • Hidratların Oluşumu  TUR   
  • Hemiasetal ve Hemiketal Oluşumu  TUR   
  • Hidrat ve Hemiasetallerin Asit ve Baz Katalizli Oluşumu  TUR   
  • Asetal Oluşumu  TUR   
  • Asetaller Korucuyu Grup Olarak Kullanımı ve Tiyoasetaller  TUR   
  • İmin ve Enaminlerin Oluşumu  TUR   
  • Oksim ve Hidrazonların Oluşumu  TUR   
  • Aldehit ve Ketonlara Karbon Nükleofillerinin Eklenmesi  TUR   
  • Hidrür İndirgeyici Ajanlar Kullanılarak Alkol Oluşumu  TUR   
  • Tollens Ayıracı Kullanılarak Aldehitlerin Yükseltgenmesi  TUR   
 
  • Hakkımızda
  • Hakkımızda
  • Haberler
  • Takım
  • Çevirmenlerimiz
  • Vakıf
  • Khan Academy (ABD)
  • Erişilebilirlik
  • Öğretmenler ve Veliler
  • Gönüllüler
  • Dünya Okulu
  • S.S.S.
  • Mobil Uygulama
  • Khan Academy (iOS)
  • Khan Academy (Android)
  • Khan Academy Kids (iOS)
  • Khan Academy Kids (Android)
  • International
  • Sosyal Medya
  • YouTube
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • İzlesene
  • LinkedIn
  • Mobil Site
  • Mobil Site
  • Çerez Kullanımı Beyanı
  • Bu sitede kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Tamamen ücretsiz ve reklamsız hizmet sunan bu internet sitesini kullanarak bu çerezlerin kullanılmasını kabul etmiş olursunuz. Khan Academy'nin Çerez Kullanımı Politikası, Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları ile ilgili bu linklerden detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

  • Yayın İçerİk Sorumluluğunun Reddİ
  • Bu sitede yayınlanan bilgi, görüş ve eğitim içerikleri Bilimsel ve Teknik Yayınları Çeviri Vakfı'na ait değildir. Vakıf, sadece orijinal kaynağından Türkçeleştirdiği eğitim içeriklerini www.khanacademy.org.tr adresinde yayınlamaktadır. Bu nedenle Vakıf, bu sitede sunulan eğitim içeriğinin kaynağı khanacademy.org sitesi dâhil diğer elektronik ortamlarda yayınlanan bilgi, içerik ve görüşlerden hiçbir şekilde sorumlu değildir.
    Yayınlanan bilgi, görüş ve içerikler Vakıf ile ilişkilendirilemez.

    Bilimsel ve Teknik Yayınları Çeviri Vakfı
info@khanacademy.org.tr
Khan Academy uluslararası, ücretsiz bir online eğitim platformudur; öğrenci ve öğretmenler tarafından sınıf içi ya da uzaktan eğitim için kullanılabilir. Bilimsel ve Teknik Yayınları Çeviri Vakfı tarafından Türkçeleştirilmektedir.
©2022 Khan Academy®