Bitki Biyolojisi

Bitki Biyolojisi

  • Bİyolojİ

  • Topics
  • Biyolojiye Giriş

  • Yaşam Kimyası

  • Su, Asitler ve Bazlar

  • Karbonun Özellikleri

  • Makromoleküller

  • Enzimler, Enerji ve Metabolizma

  • Hücre Yapısı

  • Hücre Boyutu ve Çeşitleri

  • Hücre Zarı ve Madde Geçişleri

  • Hücre Zarı

  • Hücresel Solunum

  • Fotosentez

  • Hücreler Arası İletişim

  • Hücre Bölünmesi

  • Klasik ve Moleküler Genetik

  • DNA: Genetik Materyal

  • Santral Dogma: DNA'dan RNA'ya, RNA'dan Proteine

  • Gen Düzenlemesi

  • Biyoteknoloji

  • Moleküler Biyoloji

  • Gelişimsel Biyoloji

  • Bakteriler ve Arkeler

  • Virüsler

  • Yaşam Ağacı

  • Türlerin Gelişimi ve Doğal Seçilim

  • Dünya'daki Yaşamın Tarihi

  • Ekoloji

  • Ekoloji Hakkında Daha Fazla Bilgi

  • Biyolojik Çeşitliliğin Korunması

  • Davranışsal Biyoloji

  • Fizyolojinin Temelleri

  • İnsan Biyolojisi

  • Bitki Biyolojisi

  • Biyoloji Sınav Hazırlığı

  • Hızlandırılmış Kurs: Biyoloji ve Ekoloji

Bitki Biyolojisi

Bitkilerin Işığa Tepkisi

  • Fototropizm  TUR   
  • Fotoperiyodizm  TUR   
  • Tropizm Türleri  TUR   
  • Bitkisel Hormonlar  TUR   
  • Bitkilerde Aritmetik Büyüme  TUR   
  • Bitkilerde Geometrik Büyüme  TUR   
  • Bitkilerde Aritmetik ve Geometrik Büyümeyi Karşılaştıralım  TUR   
  • Vernalizasyon  TUR   
  • Tohumda Dormansi (Dinlenme)  TUR   
 
  • Hakkımızda
  • Hakkımızda
  • Haberler
  • Takım
  • Çevirmenlerimiz
  • Vakıf
  • Khan Academy (ABD)
  • Erişilebilirlik
  • Öğretmenler ve Veliler
  • Gönüllüler
  • Dünya Okulu
  • S.S.S.
  • Mobil Uygulama
  • Khan Academy (iOS)
  • Khan Academy (Android)
  • Khan Academy Kids (iOS)
  • Khan Academy Kids (Android)
  • International
  • Sosyal Medya
  • YouTube
  • Instagram
  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • İzlesene
  • LinkedIn
  • Mobil Site
  • Mobil Site
  • Çerez Kullanımı Beyanı
  • Bu sitede kullanıcı deneyimini geliştirmek ve internet sitesinin verimli çalışmasını sağlamak amacıyla çerezler kullanılmaktadır. Tamamen ücretsiz ve reklamsız hizmet sunan bu internet sitesini kullanarak bu çerezlerin kullanılmasını kabul etmiş olursunuz. Khan Academy'nin Çerez Kullanımı Politikası, Gizlilik Politikası ve Kullanım Şartları ile ilgili bu linklerden detaylı bilgiye ulaşabilirsiniz.

  • Yayın İçerİk Sorumluluğunun Reddİ
  • Bu sitede yayınlanan bilgi, görüş ve eğitim içerikleri Bilimsel ve Teknik Yayınları Çeviri Vakfı'na ait değildir. Vakıf, sadece orijinal kaynağından Türkçeleştirdiği eğitim içeriklerini www.khanacademy.org.tr adresinde yayınlamaktadır. Bu nedenle Vakıf, bu sitede sunulan eğitim içeriğinin kaynağı khanacademy.org sitesi dâhil diğer elektronik ortamlarda yayınlanan bilgi, içerik ve görüşlerden hiçbir şekilde sorumlu değildir.
    Yayınlanan bilgi, görüş ve içerikler Vakıf ile ilişkilendirilemez.

    Bilimsel ve Teknik Yayınları Çeviri Vakfı
info@khanacademy.org.tr
Khan Academy uluslararası, ücretsiz bir online eğitim platformudur; öğrenci ve öğretmenler tarafından sınıf içi ya da uzaktan eğitim için kullanılabilir. Bilimsel ve Teknik Yayınları Çeviri Vakfı tarafından Türkçeleştirilmektedir.
©2022 Khan Academy®