Khan Academy Türkçe 5 Milyonuncu Dersini Verdi!
< Haberlere Dön

Khan Academy Türkçe, eğitimde fırsat eşitliğini güçlendirmek hedefiyle bugüne kadar tam 5 milyon ders verdi. Khan Academy'nin tüm eğitim içeriğine tamamen ücretsiz olarak ulaşılabiliyor, dünya genelinde milyonlarca kişi Khan Academy ile öğreniyor.

Herkese, her yerde, dünya standartlarında, ücretsiz eğitim imkanı sunmayı amaçlayarak kurulan ve milyonlarca öğrenci, öğretmen ve öğrenmeye meraklı bireyin hayatına dokunan Khan Academy Türkçe, bugün tüm dünyada olduğu gibi Türkiye’de de yaşanmakta olan eğitimde dijital dönüşümün ülkemizdeki en önemli temsilcileri arasında yer alıyor. Eğitim alanında faaliyet gösteren birçok sivil toplum kuruluşu ve Milli Eğitim Bakanlığı ile işbirliği içinde, dünya standartlarında bilginin ihtiyacı olan herkese ücretsiz olarak ulaşması için çalışan Khan Academy Türkçe, “Tek bir şeyi bilmelisin: Her şeyi öğrenebilirsin” sloganıyla eğitim konusunda toplumsal farkındalık yaratmayı amaçlıyor.

Matematikten sanata, ekonomiden sağlığa 4000’e yakın Türkçe ders videosu, makaleler ve 150 bin interaktif alıştırma ile Khan Academy Türkçe, tüm öğrenciler için sınıfta öğrendiklerini pekiştirebilecekleri ücretsiz bir kaynak olmakla birlikte öğretmen ve velilere de öğrencilerin ya da çocukların gelişimlerini takip edebilecekleri bir platform sunuyor. İlkokuldan üniversiteye, devlet okullarından özel okullara, sayıları giderek artmakta olan birçok eğitim kurumunda kullanılmakta olan Khan Academy Türkçe’nin tüm eğitim içeriğine internet üzerinde www.khanacademy.org.tr ve tr.khanacademy.org adreslerinden tamamen ücretsiz olarak ulaşılabiliyor.

Dünyanın en büyük ücretsiz öğrenim platformu Khan Academy, Türkiye’de de her geçen gün büyümeye devam ediyor. Türkçe eğitimde fırsat eşitliği için bir sosyal sorumluluk ve gönüllülük projesi olarak hayata geçen Khan Academy Türkçe’nin eğitime ihtiyaç duyan daha fazla bireye ulaşması için sizler de gönüllü olabilirsiniz!

 

Herkese, Her Yerde, Dünya Standartlarında, Ücretsiz Eğitim!

www.khanacademy.org.tr

www.herseyiogrenebilirsin.org 

 

Khan Academy Türkçe’yi sosyal medyada takip edin, gelişmeleri ilk siz öğrenin:

Facebook

http://www.facebook.com/khanacademyturkce

YouTube

http://www.youtube.com/khanacademyturkce

Twitter

http://www.twitter.com/khanacademytr

Google Plus

https://plus.google.com/+KhanAcademyTurkce